Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک ملی ایران گفت: راه اندازی فینوداد برای توسعه فعالیت های دانش بنیانی در کشور، قصد ملی ماست و با ورود اکوسیستم دانش بنیان‌و نوآوری به بانک ملی ایران، به سراغ بانکداری لنچر خواهیم رفت. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی بانک‌ ملی ایران،  محمدرضا فرزین در این مراسم که امروز با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیران وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی، مدیران ارشد بانکی و فعالان اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور برگزار شد، ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اسلامی، با اشاره بر تاکید مقام معظم رهبری بر موضوع دانش بنیان ها و نامگذاری سال جاری افزود: امروز صنعت بانکداری کشور با چالش های جدیدی مواجه است و اگر این چالش ها رفع نشوند، این صنعت نمیتواند پاسخگوی نیازهای جدید باشد

وی با تاکید بر لزوم اصلاح ساختار بانکداری کشور تصریح کرد: اگر بخواهیم ناترازی شدید درآمد و هزینه بانک ها را رفع کنیم، باید به دنبال افزایش کفایت سرمایه باشیم و منابع جدیدی در قالب افزایش سرمایه به سیستم بانکی تزریق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرزین با بیان اینکه برخی از قوانین و مقررات دست‌و پای بانک های دولتی را بسته است، تصریح کرد: با قوانین و مقررات فعلی نمی توان در فضای شدید رقابتی داخل و خارج از کشور حرکت کرد. به طور مثال این بانک آمادگی دارد شش هزار نیروی جدید و جوان را جذب کند اما باید مقررات و مجوزهای لازم مهیا شوند.

مدیرعامل بانک ملی ایران با بیان اینکه اگر رویه های قدیمی را اصلاح نکنیم، نمی توانیم در بخش تامین مالی کشور پیشرو باشیم، ادامه داد: رویه ها، نیروی انسانی و فرهنگ سازمانی از جمله مسایل داخلی نیازمند توجه در بانک هستند که برای افزایش سرعت بهبود بانک باید از نهادهای دانشی و دانش بنیان بهره گیریم چرا که رویه های فعلی پاسخگو نخواهند بود.

وی با تاکید بر اینکه بدین منظور توسعه دانش در اصلاح فرآیندها را در دستور کار قرار دادیم، اضافه کرد: رویه های فعلی با ساز و کارهای دانش بنیانی سازگار نیستند و به منظور رفع مشکلات وثایق دانش بنیان ها، با 12 صندوق سرمایه گذاری قرارداد همکاری منعقد کردیم.

وی راه اندازی فینوداد با همکاری هلدینگ سداد را اقدام دیگر بانک ملی ایران در جهت توسعه فعالیت های دانش بنیانی عنوان کرد و گفت: در چارچوب برنامه های دانش بنیان، سه شعبه تخصصی دانش بنیان برای نخستین بار توسط بانک ملی ایران در کشور راه اندازی شد و برنامه داریم این شعب را در همه استان های کشور توسعه دهیم.

فرزین امضای تفاهم نامه با دانشگاه های تهران، صنعتی شریف و علامه طباطبایی در حوزه های اعتبارسنجی، هوش مصنوعی و تسهیلات را از جمله اقدامات بانک در راستای استفاده از ظرفیت های دانش بنیان عنوان کرد و ادامه داد: توسعه پلتفرم بله نیز دیگر اقدام ما در این بخش است و تا پایان سال شاهد اتفاقات مثبتی در این حوزه خواهیم بود.

وی در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: امیدواریم بتوانیم با همکاری تمامی همکارانم در بانک ملی ایران، شعار سال و موضوع مورد تاکید مقام معظم رهبری درخصوص دانش بنیان ها را محقق کنیم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بانک ملی بانک ملی بانک ملی ایران دانش بنیان رویه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۴۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور طی حکمی، امیرحسین میرآبادی را به سمت رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری منصوب کرد.

در بخشی از حکم انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری آمده است :

«با عنایت به ابلاغ ماده واحده ارتقای مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی توسط رئیس محترم جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و نظر به مراتب شایستگی و تجارب به موجب این حکم شما را به عنوان رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب می‌کنم.

با توجه به اهداف عالی کشور در توسعه تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و نیز اهمیت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های دیپلماسی علم و فناوری، انتظار می رود علاوه بر انجام کلیه ماموریت‌های محوله پیشین در مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری به منظور هماهنگی و یکپارچه‌سازی برنامه‌های دستگاه‌های ذی ربط با حوزه علم و فناوری نسبت به تدوین اساسنامه و پیگیری تصویب آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام کنید.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • سیستم بانکی و ارز کشور باید در خدمت تولید باشد
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT