Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا فرزین گفت: واگذاری شتابزده بنگاه های اقتصادی، هم به زیان کارگران این واحدهای تولیدی و هم به زیان بانک ملی ایران است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، محمد رضا فرزین صبح امروز در بازدید از بخش های مختلف شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران با اشاره به خروج این شرکت از زیاندهی و آغاز سوددهی در سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: بانک ملی ایران برای تقویت روند تولید در این شرکت آمادگی دارد تا پشتیبانی های لازم را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فرزین با اشاره به تکلیف بانک مرکزی برای واگذاری بنگاه های اقتصادی، گفت: بانک ملی ایران،در موضوع واگذاری شرکت ها، نگاه ملی دارد و منافع کارکنان و کارگران شرکت ها و مصالح مردم آن شهر را در اولویت قرار می دهد.

وی افزود: واگذاری شتابزده بنگاه های اقتصادی، هم به زیان کارگران این واحدهای تولیدی و هم به زیان بانک ملی ایران است.

مدیر عامل بانک ملی تاکید کرد: یکی از اولویت های مهم در این بانک رسیدگی به وضعیت شرکت ها است که با جدیت دنبال می شود.

این مسئول ادامه داد: بانک ملی ایران وظیفه دارد که با خروج از بنگاهداری، فعالیت های بانکداری را توسعه دهد، چرا که یکی از اساسی ترین آسیب های کشور در حال حاضر مشکل تامین مالی برای مردم، تولید کنندگان و بخش های مختلف دولتی است.

فرزین اظهار کرد: برای تقویت روند تامین مالی و فاصله گرفتن از بنگاهداری باید به روشی در واگذاری ها دست پیدا کنیم که ضمن حفظ اشتغال کارکنان و توسعه فعالیت واحدهای واگذار شده، بانک هم به هدف خود در توسعه بانکداری، دست پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه بانک ملی ایران مجموعه ای از شرکت ها را در همه صنایع کشور  در زیر مجموعه خود دارد، گفت: واگذاری این شرکت ها باید با هدف تامین منافع مردم و توجه به نیازهای صنایع مربوطه باشد.



مدیرعامل بانک ملی ایران با اشاره به تاکید  مقام معظم رهبری بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، ادامه داد: قطعا در واگذاری ها، صلاحیت بخش خصوصی برای تصدی مالکیت این واحدهای تولیدی در نظر گرفته می شود.

این مسئول افزود: قصد بانک ملی ایران از خروج از بنگاهداری،کسب سود نیست.خریداران شرکت ها باید بتوانند علاوه بر حفظ اشتغال با اجرای طرح توسعه به تقویت روند تولید بپردازند.

فرزین تاکید کرد: بانک ملی ایران نمی گذارد که واحدهای واگذار شده به بخش خصوصی به بنگاه های تجاری تبدیل شوند.



مدیرعامل بانک ملی ایران با اشاره به تصمیم بانک برای تامین مالی واحدهای واگذار شده، گفت: دغدغه ما رفع نگرانی مردم بومی درباره حفظ واحدهای تولیدی و تقویت روند اشتغال جوانان آن منطقه است.

 در این بازدیدها که علی بابایی کارنامی و منصور علی زارعی نمایندگان ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی،جواد بخشی سرپرست اداره کل بازرسی بانک ملی ایران، محمد حسین فروزان مهر سرپرست شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی، خانعلی رشیدی رئیس اداره امور شعب استان مازندران و تعدادی از مدیران استانی حضور داشتند، محمد رضا فرزین ضمن گفت و گو با کارگران از نزدیک شرایط تولید و مشکلات این شرکت ها را بررسی کرد.

در این بازدیدها نمایندگان ساری در مجلس شورای اسلامی و مدیران این استان ضمن تقدیر از رویکرد بانک ملی ایران در تقویت بخش تولید در استان مازندران بر رویکرد اشتغال محور در واگذاری بنگاه ها توسط این بانک تاکید کردند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بنگاه های اقتصادی واحدهای تولیدی بانک ملی ایران تقویت روند هم به زیان بنگاه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۳۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌

ایسنا/زنجان مدیر امور اجتماعی اداره‎‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: تاسیس خانه‌های بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی در سال گذشته به ۱۴۵ واحد رسید که نسبت به سال پیش از آن رشد ۷ درصدی داشت.

سجاد اوجاقلو در گفت‌‍وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه بیش از ۹۵ درصد واحدهای تولیدی واجد شرایط در استان دارای خانه های بهداشت کارگری هستند، اظهار کرد: هم اکنون تعداد کمی از واحدهای تولیدی که مشمول راه‌اندازی خانه بهداشت هستند در استان باقی مانده است که تاسیس خانه بهداشت در آنها نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به بهره‌مندی ۲۳ هزار و ۵۰۰ کارگر از خدمات خانه‌های بهداشت، ادامه داد: ارائه خدمات رفاهی و استراحتگاهی برای کارگران در شهرهای سیاحی و زیارتی جزو برنامه‌ها قرار دارد، چرا که ارائه خدمات رفاهی جزو نکات مورد تاکید است و در این راستا در سال گذشته به ۲۳۲۰ کارگر و خانواده‌هایشان خدمات ارائه شده است.
 
اوجاقلو با اشاره به ارائه خدمات ورزشی به کارگران نیز خاطرنشان کرد: تعداد خانه‌های فرهنگ کار افزایش داده شده است و امیدواریم این روند ادامه داشته باشند. داشتن جامعه کارگری با نشاط و پویا بهره‌وری را افزایش می‌دهد و این نکته باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی