Web Analytics Made Easy - Statcounter

 امتداد - مدیرعامل بانک ملی ایران با تاکید بر لزوم افزایش سهم این بانک در بازار رقابتی موجود،‌ گفت: بانک ملی ایران با ارائه طرح های نوین برای تجهیر منابع،‌ به همه مقررات و قوانین پایبند خواهد ماند و از هیچ قانونی عدول نخواهد کرد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، ‌دکتر محمد رضا فرزین امروز جمعه 28 آبان ماه در مراسم معرفی جشنواره تلاش ملی که از ابتدای آذر ماه در واحدهای بانک عملیاتی خواهد شد با بیان این که انعطاف پذیری، دوری جستن از بروکراسی های معمول اداری و چابک بودن در تصمیم گیری و عمل از الزامات ادامه فعالیت موفق در بازار است،‌ اظهار کرد: علاوه بر تجهیز سالم منابع، وصول مطالبات از دولت،‌ سازمان های دولتی و سایر بخش ها در دستور کار است که به زودی برنامه آن نیز ارائه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با تاکید بر این که بانک ملی ایران باید به برنامه مبنایی خود یعنی تجهیز منابع و تخصیص آن به بنگاه ها بازگردد،‌ ادامه داد: خلق بنگاه و ارزشمند کردن آن کار بانک است،‌ اما اداره و مدیریت کردن بنگاه کار بانک نیست و بانک ملی ایران باید با حداکثر توان به این ریل بازگردد.
فرزین با بیان این که عملیات زنجیره ارزش بانک ملی ایران باید تقویت شود،‌ خاطرنشان کرد: فرایند زنجیره ارزش این بانک با اختلال هایی رو به روست که با کمک نیروهای صف و ستاد،‌ این اختلال ها برطرف خواهد شد تا بانک به جایگاه اصلی خود در نظام بانکی برسد.
مدیرعامل بانک ملی ایران با اشاره به این که حرکت در جهت سازوکارهای پیچیده اداری و روش های سنتی انتقال داده ها و اطلاعات،‌ باعث شده است که این بانک با کندی در تصمیم گیری و عمل مواجه شود،‌ تاکید کرد که هر شعبه بزرگ بانک در هر نقطه کشور، باید در نقش یک بانک عمل کند،‌ چون این گونه است که بانک به یک سیستم پربازده تبدیل خواهد شد.
فرزین مشارکت همگانی برای ارتقای جایگاه بانک ملی ایران را خواستار شد و با تاکید بر این که «وجدان حرفه ای» باید در تک تک کارکنان بانک جریان داشته باشد،‌ اظهار امیدواری کرد با طرح های پیش رو، این بانک تا پایان سال جاری بخش قابل توجهی از ناترازی های موجود را جبران کند.
در این جلسه حضوری- وبیناری که با مشارکت اعضای هیات مدیره و هیات عامل و جمعی از مدیران ارشد بانک برگزار شد، حاضران در جلسه با ارائه پیشنهاداتی، راهکارهای خود برای عملیاتی کردن هر چه بهتر برنامه های بانک را مطرح کردند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۰۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم ترکیه چقدر است؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز، بر اساس آخرین داده‌های موسسه آمار ترکیه، تورم سالیانه ترکیه در ماه آوریل به ۶۹.۸ درصد افزایش یافت. تورم سالیانه مربوط به قیمت مصرف کننده هم در این کشور در ماه گذشته نزدیک به ۷۰ درصد رسید که کمی کمتر از انتظار بود. این رقم بالاترین نرخ تورم را از نوامبر سال ۲۰۲۲، آن هم به دلیل افزایش شدید قیمت‌ها به ویژه برای هزینه‌های آموزشی، رستوران‌ها و هتل‌ها، به خود اختصاص داده است.

بانک مرکزی ترکیه در ماه مارس نرخ بهره کلیدی خود را به ۵۰ درصد افزایش داد و دلیل آن را ادامه نیاز به مقابله با افزایش تورم در این کشور دانست. این بانک در آن زمان در بیانیه‌ای با اعلام کاهش واردات کالا‌های مصرفی و طلا سایر شاخص‌ها از جمله چسبندگی در تورم خدمات، انتظارات تورمی، ریسک‌های ژئوپلیتیکی و قیمت مواد‌غذایی را عامل تداوم فشار تورمی دانست. بر طبق اعلام بانک مرکزی ترکیه، سیاست پولی انقباضی تا زمان کاهش تورم ماهیانه حفظ خواهد شد.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا/ قیمت طلا ممکن است از این عدد فراتر رود
  • کراسفیت در پی دستیابی صدر جدول ورزش‌های روز دنیا
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟
  • تورم ترکیه چقدر است؟
  • پادکست| تحلیل بازار طلا و ارز در هفته دوم اردیبهشت/ روند بازار‌ها در هفته آینده چگونه است؟
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان