Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک ملی ایران، این بانک را نماد صنعت بانکداری کشور خواند و تاکید کرد ماشین تولید زیان این بانک باید متوقف شود. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران،‌ دکتر محمد رضا فرزین در مراسم معارفه خود به عنوان مدیرعامل جدید بانک که امروز با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، معاونان وزیر، اعضای هیات مدیره و هیات عامل و جمعی از مدیران ارشد برگزار شد، در تشریح برنامه های در دستور کارش برای مدیریت این نهاد گفت: کیفیت ارزیابی دارایی های بانک باید شناسایی شده و ناترازی های موجود شامل ناترازی دارایی و بدهی، ناترازی درآمد و هزینه، جریان ورود و خروج وجوه نقد باید متحول شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او وجود نسبت 4.9 برای مطالبات غیرجاری به کل تسهیلات پرداختی بانک ملی ایران را عددی مطلوب خواند و با بیان این که حجم دارایی های منجمد و معوق باید کاهش یابد، ادامه داد: گرچه کفایت سرمایه بانک ملی ایران مناسب نیست،‌ اما لازمه بهبود این رقم، حمایت دولت است.
او تاکید کرد که سرمایه بانک ملی ایران باید حداقل معادل 5 میلیارد دلار باشد.
فرزین با بیان این که «بانک ملی ایران زیر آوار بنگاهداری در حال خفه شدن است»،‌ ادامه داد: بانک ملی ایران نباید بنگاهداری کند،‌ بلکه باید بنگاه خلق کند.
مدیرعامل بانک ملی ایران در ادامه به موضوع سرمایه انسانی پرداخت و با بیان این که خوشبختانه بانک ملی ایران از نیروی انسانی بسیار خوبی برخوردار است، گفت: نظام شایسته سالاری در بانک عملیاتی خواهد شد.
او با تاکید بر این که سفره بانک باید بزرگ شود، ادامه داد: در حال حاضر بیش از 70 هزار نفر از محل فعالیت های بانک ملی ایران ارتزاق می کنند، بنابراین باید با ایجاد درآمدهای جدید و نیز استفاده حداکثری از مدیران متعهد در کنار توجه ویژه به بازنشستگان، دوره تازه ای در مدیریت این سازمان خلق کرد.
مدیرعامل بانک ملی ایران در ادامه، لزوم پایبندی به مقررات بانک مرکزی را یادآور شد و با تاکید بر نقش انکارناپذیر بانک ملی ایران در تامین مالی کشور، گفت: حمایت از تولید و کاهش هزینه های تولیدکنندگان، جزو وظایف ما است، اما تامین مالی عموم مردم به ویژه در نقاط کمتر توسعه یافته،‌ خارج از صرفه های اقتصادی در دستور کار است.
فرزین ضعف جریان اطلاعاتی اقتصادی را یکی از مشکلات کشور خواند و با بیان این که پیاده سازی نقشه ملی پیشگیری و مقابله با فساد اداری و اقتصادی در این بانک پیگیری خواهد شد،‌ گفت: هیچ نقطه تاریک و غیرشفافی نباید در بانک ملی ایران وجود داشته داشته باشد.
در این جلسه،‌ مدیرعامل پیشین بانک ملی ایران نیز تحول در حوزه فناوری اطلاعات و تلاش برای ارتقای سطح معیشتی کارکنان این بانک را از مهمترین اقداماتش در دوره حضور در این مسئولیت دانست و تاکید کرد که تحولات بنیادین در بانک ملی ایران همواره مورد تایید نهادهای مسئول بوده است.
محمد رضا حسین زاده امروز در مراسم تودیع خود با بیان این که طی سالهای متمادی، خدمات حوزه آی تی این بانک مورد انتقاد مشتریان بود، اظهار کرد: سامانه هایی مانند بام، بله و اپلیکیشن هپ در دوره اخیر طراحی شد و تحولی اساسی در این حوزه ایجاد کرد.
وی همچنین به اقدامات انجام شده در راستای ارتقای سطح رفاه کارکنان این بانک اشاره کرد و با بیان این که بسیاری از این اقدامات در نظام بانکی کم سابقه بوده است، اظهار امیدواری کرد با کاهش نرخ تورم، اثر این اقدامات بیش از پیش نمایان شود.
او در ادامه به طرح برخی چالش های این بانک پرداخت و با بیان این که تکالیف بسیار سنگینی از سوی دولت ها بر بانک ملی ایران وضع می شود، گفت: اکنون بدهی دولت به بانک ملی ایران بیش از 70 هزار میلیارد تومان است، اما اگر به اندازه تکالیف وضع شده، خط اعتباری به بانک داده شود، مشکلات حل می شود.
در ادامه این مراسم، فرشاد فتوت رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی، حکم انتصاب محمد رضا فرزین به عنوان مدیرعامل بانک ملی ایران را قرائت کرد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرعامل بانک ملی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۶۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند

رشته‌های پروتئینی مهندسی‌شده که در ابتدا توسط باکتری‌ها تولید می‌شدند توسط دانشمندان برای بهبود رسانایی الکتریسیته اصلاح شده‌اند. در مقاله‌ای که به تازگی در مجله Small منتشر شده است، محققان نشان دادند نانوسیم‌های پروتئینی که با افزودن یک ترکیب زیستی به نام «هِم» اصلاح شده‌اند، می‌توانند الکتریسیته را در فواصل کوتاه هدایت کنند و انرژی را از رطوبت موجود در هوا دریافت کنند.

رشته‌های پروتئینی مهندسی‌شده که در ابتدا توسط باکتری‌ها تولید می‌شدند توسط دانشمندان برای بهبود رسانایی الکتریسیته اصلاح شده‌اند. در مقاله‌ای که به تازگی در مجله Small منتشر شده است، محققان نشان دادند نانوسیم‌های پروتئینی که با افزودن یک ترکیب زیستی به نام «هِم» اصلاح شده‌اند، می‌توانند الکتریسیته را در فواصل کوتاه هدایت کنند و انرژی را از رطوبت موجود در هوا دریافت کنند.

دکتر لورنزو تراواگلینی، نویسنده اصلی این مقاله می‌گوید: یافته‌های ما فرصت‌های تازه‌ای در بخش رشته‌های سیم رسانا باز می‌کند، رشته‌هایی که مبتنی بر پروتئین بوده و برای توسعه قطعات و دستگاه‌های الکتریکی پایدار و سازگار با محیط‌زیست، قابل استفاده هستند. این نانوسیم‌های مهندسی شده در آینده می‌توانند به نوآوری‌هایی در برداشت انرژی، کاربردهای زیست‌پزشکی و حسگری محیطی منجر شوند.

پیشرفت‌ها در زمینه‌های میان رشته‌ای که ترکیبی از مهندسی پروتئین و نانوالکترونیک است، نویدبخش توسعه فناوری‌های پیشرفته بوده که شکاف بین سیستم‌های بیولوژیکی و دستگاه‌های الکترونیکی را پر می‌کند.

دکتر تراواگلینی می‌گوید: هدف ما اصلاح مواد تولید شده توسط باکتری‌ها برای ایجاد قطعات الکترونیکی است. این دستاوردها می‌تواند به عصر جدیدی از الکترونیک سبز منجر شود و به شکل‌گیری آینده‌ای پایدارتر کمک کند.

وی می‌افزاید: بسیاری از رویدادها در طبیعت به حرکت الکترون‌ها نیاز دارند و این منبع الهام‌بخش روش‌های جدید دریافت الکتریسیته هستند. به عنوان مثال، کلروفیل در گیاهان برای فتوسنتز نیاز به حرکت الکترون‌ها بین پروتئین‌های مختلف دارد.

باکتری‌های طبیعی نیز از رشته‌های رسانا موسوم به نانوسیم برای انتقال الکترون‌ها در غشاهای خود استفاده می‌کنند. نکته مهم این است که نانوسیم‌های باکتریایی که رسانای الکتریسیته هستند، پتانسیل تعامل با سیستم‌های بیولوژیکی مانند سلول‌های زنده را دارند و می‌توانند در حسگر زیستی برای نظارت بر سیگنال‌های داخلی بدن استفاده شوند. البته هنگامی که به طور مستقیم از باکتری استخراج می‌شود، این نانوسیم‌های طبیعی به سختی اصلاح می‌شوند و عملکرد محدودی دارند.

دکتر تراواگلینی می‌گوید: برای غلبه بر این محدودیت‌ها، ما یک فیبر را با استفاده از باکتری E. coli مهندسی ژنتیکی کردیم. ما DNA باکتری E. coli را اصلاح کردیم تا باکتری‌ها نه تنها پروتئین‌های مورد نیاز خود را برای زنده ماندن تولید کنند، بلکه پروتئین خاصی را که طراحی کرده بودیم، ساخته و سپس آن را مهندسی کند. ما در آزمایشگاه آن‌ها را به نانوسیم تبدیل کردیم.

این تیم می‌دانست که پروتئین تولید شده توسط باکتری‌ها به خودی خود رسانایی بالایی نخواهد داشت، آنها باید ماده‌ای را به آن اضافه کنند.

هِم (Heme) یک ساختار حلقوی دارد که به حلقه پورفیرین معروف است و یک اتم آهن نیز در وسط آن قرار دارد. این ترکیب وظیفه حمل اکسیژن در گلبول‌های قرمز از ریه‌ها به بقیه بدن را بر عهده دارد.

به نقل از ستاد نانو، تحقیقات اخیر نشان داده است که وقتی مولکول‌های هِم نزدیک به هم چیده می‌شوند، انتقال الکترون را امکان‌پذیر می‌کنند. بنابراین، دکتر تراواگلینی و تیمش هِم را در رشته‌های تولید شده توسط باکتری‌ها ادغام کردند. دکتر تراواگلینی می‌گوید: همانطور که انتظار داشتیم، با افزودن هِم به این رشته، پروتئین رسانا می‌شود، در حالی که رشته بدون هِم هیچ جریانی را نشان نمی‌داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند
  • اطفای حریق پایگاه نظامی دیهل متال آلمان متوقف شد
  • سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • پیکر شهید «فرزین بلیان» در بانه تشییع شد